6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Vali'den başarılı sporcuya ödül

VALİ KARALOĞLU'NDAN BAŞARILI SPORCUYA ÖDÜL

Van Valisi Münir Karaloğlu, Emniyet Müdürlüğü Spor Kulübü Okçuluk Takımı'nın Türkiye Şampiyonu olan 10 yaşındaki okçusu Selver Oğul'u makamında kabul ederek altın ve dizüstü bilgisayarla ödüllendirdi.

Vali Karaloğlu, Isparta'da 27-28 Ocak tarihlerinde düzenlenen Minikler Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nda 9-10 yaş kategorisinde birinci olup, altın madalya kazanan Selver Oğul, babası Muzaffer Oğul ve İl Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert'i makamında kabul etti. Minik sporcudan bundan sonra şampiyonluklar beklediğini söyleyen Vali Karaloğlu, Oğul'u dizüstü bilgisayar, kalem, kitap ve 2 adet çeyrek altın ile ödüllendirirken, antrenörü Ahmet Soner Mersinli'ye ise bir çeyrek altın verdi. Van'da her türlü spor branşlarında Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonluklarında dereceye giren sporcuları ödüllendirmek istediklerini söyleyen Vali Karaloğlu, konu ile ilgili 'Ödül Yönetmenliği'nin İl Genel Meclisi'nde beklediğini kaydetti. Vali Karaloğlu, "Meclisimizden biran önce ödül yönetmenliğinin çıkarmasını bekliyoruz. O ödül yönetmenliği çıkarsa Vanlı çocukları ve gençleri daha çok ödüllendirme şansımız olacak. İl Genel Meclisimiz yönetmeliği Van'ın gençlerine çok görmez, biran önce çıkarırsa başarıları da ödüllendirmiş olacağız. Ben kızımızı tebrik ediyorum. Babasını, antrenörünü tebrik ediyorum" dedi.

Emniyet Müdürlüğü Kulübü bünyesinde 2007 yılında kurulan okçuluk takımının en küçük sporcusu olan Oğul ise, 2 yıl önce takıma katıldığını söyledi. Daha önce katıldığı bölge ve Türkiye şampiyonalarında çeşitli dereceler elde etmesine rağmen istediği başarıyı alamadığını anlatan Oğul, Isparta'da 27-28 Ocak tarihlerinde yapılan Türkiye şampiyonasında altın madalya kazandığını hatırlattı.

VALİ KARALOĞLU'NDAN BAŞARILI SPORCUYA ÖDÜL
VALİ KARALOĞLU'NDAN BAŞARILI SPORCUYA ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 18:10:00
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 18:49:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?