2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Validen başılı sporculara ödül

Van Valisi Özdemir Çakacak, uluslararası çeşitli müsabakalara katılarak, başarı elde eden Vanlı sporcuları tebrik ederek ödüllendirdi.

Vali Çakacak, valilik toplantı salonunda ağırladığı sporcular hakkında Van Milli Eğitim Müdürü Yahya Yıldız'dan bilgi aldı. Vali Çakacak, atletizm dalında başarı elde eden Erciş Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO), Çelebibağı Çok Programlı Lisesi ve bilgi yarışmasında dereceye giren Serhat İlköğretim Okulu öğrencileriyle tek tek kucaklaştı. Öğrencilerin atletizm ve bilgi yarışması dallarında elde ettikleri başarı konusunda mutluluğunu dile getiren Vali Çakacak, her zaman olduğu gibi sporcuların yine kendilerini sevince boğduğunu belirtti. Van'dan öğrencilerin bu müsabakalara katılmalarının bile büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Vali Çakacak, Vanlı sporcuların son zamanlarda büyük başarılar elde ettiğini söyledi. Öğrencilere okullarında da aynı başarıyı göstermeleri konusunda tavsiyelerde bulunan Vali Çakacak, müsabakalarda gösterdikleri başarıdan dolayı sporcuları tebrik etti.

Vali Çakacak, konuşmasının ardından sporculara ayakkabı ve eşofman hediye etti. Törene Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, Van Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muzaffer Aktuğ ve okul öğretmenleri katılırken, toplu hatıra fotoğrafının çekilmesiyle program sona erdi.

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 18:04:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?