5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Vali'den Cumhuriyet resepsiyonu

VALİ KARALOĞLU'NDAN CUMHURİYET RESEPSİYONU

Vali Münir Karaloğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 86. yıldönümü kutlamaları kapsamında dün gece bir resepsiyon verdi.

Urartu Oteli'nde verilen resepsiyona gelen davetlilere bayan hostesler tarafından karanfil vererek karşıladı. Resepsiyona ev sahipliği yapan Karaloğlu misafirlerini kapıda karşıladı. Cumhuriyet resepsiyonuna Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş, Van Milletvekilleri Kayhan Türkmenoğlu, Kerem Altun, Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit, Vali Yardımcıları Ömer Özcan, Hasan Yılmaz, Halil Berk, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Ceylan, İl Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, İl Jandarma Komutanı Kurmaya Albay Vecihi Halil İyigün, 6. Hudut Alay Komutanı Kurmay Albay Memduh Hakbilen, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, askeri erkan, adli ve yargı mensupları, tiyatro sanatçıları, siyasi parti ve sivil toplum örgüt temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, bedensel ve görme engelli vatandaşlar ile çok sayıda davetli katıldı.

Cumhuriyet'in 86. yıl pastasını Korgeneral Nazım Altıntaş'la birlikte kesen Karaloğlu, davete katılan tüm davetlilerin masalarını dolaşarak, onlarla yakından ilgilendi.

Resepsiyon sonunda bir teşekkür konuşması yapan Karaloğlu, "Bu yıl Van'da Cumhuriyet Bayramımızı farklı bir anlayışla kutlamaya çalıştık. Dün 'Cumhuriyete Saygı Yürüyüşü' ile başlayan halkımızın coşkusu, bugün resmi bayramda devam etti. Bu yıl vatandaşların ilgisinin daha fazla olduğu söylendi. Valilik önündeki Cumhuriyet Şöleni'nde vatandaşımızın katılımıyla ve şuanda da burada, hep beraber 7'den 77'ye tüm Vanlıların Cumhuriyetine sahip çıktığı ve onu yüceltmek için el birliği yaptığı bir gün yaşadık. Ben katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Bu akşam bu salona gelen tüm konuklara teşekkür ediyorum'' dedi.

Resepsiyonda, müzik grubu 10. Yıl Marşı'nı çalarken, davetliler ellerinde Türk bayraklarını sallayarak eşlik etti. Yaklaşık 2,5 saat süren resepsiyon sonunda Vali Münir Karaloğlu misafirlerini uğurladı.

VALİ KARALOĞLU'NDAN CUMHURİYET RESEPSİYONU
VALİ KARALOĞLU'NDAN CUMHURİYET RESEPSİYONU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2009 Cuma 15:30:03
Güncelleme :30 Ekim 2009 Cuma 18:37:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?