5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Validen eğitimcilere takdirname

Van Valisi Özdemir Çakacak, gösterdikleri başarılı performanslarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Yahya Yıldız ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhyettin İnci'yi 'Takdirname' ile ödüllendirdi.

Makamında Milli Eğitim Müdürü Yahya Yıldız ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhyettin İnci'yi kabul eden Vali Özdemir Çakacak, 'Ana-Kız Okuldayız' kampanyasında il genelindeki başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. En büyük arzularının Türkiye'de ve Van'da okur-yazar olmayanın kalmaması olduğunu ifade eden Çakacak, yürütülen başarılı çalışmalarla bunun da sona ereceğine inandığını söyledi.

Çakacak "Sayın Başbakanımızın değerli eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan 'Ana-Kız Okuldayız' kampanyası ilimizde başarılı bir şekilde devam ediyor. Bizim amacımız dört yıl içinde ilimizde okuma-yazma bilmeyeninin kalmamasıdır. Bu kampanyada ilçe kaymakamlarımızın, ilçe milli eğitim müdürlüklerimizin ve halkımızın büyük katkıları vardır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Vali Özdemir Çakacak, yaptığı kısa konuşmanın ardından Milli Eğitim Müdürü Yahya Yıldız ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhyettin İnci'ye 'Takdirname'lerini verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 17:50:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?