7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Validen şehit evine ziyaret

VALİ KARALOĞLU, ŞEHİT ERİN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Van Valisi Münir Karaloğlu, Şırnak'ta terör örgütü PKK üyelerince araziye döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan piyade er Emin Şener'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Anadolu Kültürleri ve Yemek Festivali nedeniyle ABD'nin California eyaletinde bulunan Vali Münir Karaloğlu, bugün Van'a döndü. Van'a geldikten hemen sonra şehit asker piyade er Emin Şener'in İskele Mahallesi'nde yaşayan ailesini ziyaret eden Vali Karaloğlu, olaydan büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi. Şehit askerin babası Mustafa Şener ve aile yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunan Vali Karaloğlu, Şener'in, şehit olmadan bir gün önce gönderdiği cep telefonu mesajını okumasıyla duygulandı.

- "TÜRK ASKERLERİ İÇİN DUANIZI EKSİK ETMEYİN YETER"

Emin Şener'in şehit olmadan bir gün önce cep telefonu ile babasına gönderdiği mesajda, şu ifadeler yer alıyor:

''Babacığım, anneciğim beni merak etmeyin. Ben çok iyiyim. Askerlik nedir ki? Ben hiç kafama takmıyorum. Askerlikte zaman su gibi akıp gidiyor. Benim için siz önemlisiniz. Ben sizin için buradayım. Lütfen beni hiç merak etmeyin. Allah'a şükür çok iyiyim. Az kaldı. Bir gün elbet biter. Çünkü günler çabuk geçiyor. Canım anam, canım babam, ben hepinizi çok seviyorum. Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim. Babacığım, anneciğim Allah'a emanet olun. Kendinize çok çok iyi bakın. Hayırlı geceler. Gülten'e (kız kardeşi) selamımı söyleyin. Baba, ana bütün Türk askerleri için dualarınızı eksik etmeyin yeter. Çünkü dualarınız bizim için çok önemli. Canlarım.''

Şırnak'ın Uludere ilçesinde güvenlik güçleri tarafından Ortaköy-Andaç arasındaki sivil trafiğe açık ana yol üzerinde yapılan kontroller sırasında, terör örgütü PKK üyelerince yol kenarındaki yamaca yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu piyade er Emin Şener şehit olmuştu. Şehit askerin cenazesi 8 Mayıs'ta memleketi Van'da toprağa verilmişti.

VALİ KARALOĞLU, ŞEHİT ERİN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU
VALİ KARALOĞLU, ŞEHİT ERİN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 18:51:01
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 18:53:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?