5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Vali'den yılbaşı ziyaretleri

Erzurum Valisi Sami Bulut, Emniyet Teşkilatının çeşitli birimleriyle Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği’ni ziyaret ederek, kamu çalışanlarının yeni yılını kutladı.
Vali Bulut emniyet teşkilatı ziyaretine ilk olarak Özel Harekat Şube Müdürlüğü’yle başladı. Yeşil berelilerin yeni yılını kutlayan Vali Sami Bulut buradan da Çevik Kuvvet’e geçti. Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği’ne giden Vali Bulut, burada da Arama Kurtarma Teknisyenleri ile sohbet etti ve yeni yıllarını kutladı. Vali Sami Bulut'un kamu kurumlarına yönelik yıl başı turu Önleyici Hizmetlerle devam etti. Gölbaşı Polis Merkezinde görev yapan emniyet teşkilatı üyelerinin yeni yılını kutlayan Vali Bulut, nezarethane ve polis noktalarını yakından inceledi. Vali Sami Bulut'un yeni yıl ziyaretlerinin son durağı Palandöken Devlet Hastanesiydi. Vali Bulut burada hastalarla görüşerek hastane yetkililerinden bilgiler aldı.

YENİ YILA ÇOCUKLARLA BİRLİKTE GİRDİ

Vali Sami Bulut, yılbaşı akşamının büyük bir bölümünü ise Çocuk Esirgeme Kurumlarında kalan çocuklarla birlikte geçirdi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Palandöken Kayak Merkezindeki tesislerinde düzenlenen programa katılan Vali Bulut'un bu jesti, çocukları bir hayli mutlu etti.
Vali Yardımcıları Gürkan Polat ve Mehmet Gök ile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sultan Murat Aydın’ın da hazır bulunduğu program sonrasında 2008’i değerlendiren Vali Sami Bulut 2009 yılının barış ve huzur içerisinde geçmesini diledi.

i
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 18:00:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?