6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Van-Asya İpekyolu Fuarı hazırlıkları sürüyor...

Van-Erciş Karayolu üzerinde bulunan Altaylar Spor Tesisleri’nde 18-26 Eylül tarihleri arasında açılacak olan fuarın hazırlıkları devam ediyor.

Bölgede bulunan bir çok firma ve tüketiciyi bir araya getiren fuarın ekonomik bir canlılık sağladığını belirten VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, fuara katılımın fazla olmasının organizasyonun önemini artırdığını söyledi.

Bölgeye büyük bir ekonomik canlılık getiren fuarın açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yapması için TOBB Başkanlığı nezdinde girişimler başlattıklarını ifade eden Kandaşoğlu, "TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu nezdinde başlattığımız girişimler sonucu, Başbakan’ın konuya olumlu baktığını öğrendik" dedi.


Son zamanlarda bölgede yaşanan gelişmelerden dolayı halkın büyük bir morale ihtiyacı olduğunu da kaydeden Kandaşoğlu, "Halkımıza en büyük morali Başbakanımız verebilir. Fuarımızın açılışını Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yapması için başta Milil Eğitim Bakanımız Hüseyin Çelik ve Van milletvekillerine birer mektup yazarak desteklerini beklediğimizi bildirdik" şeklinde konuştu.

iha-van
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2004 Perşembe 02:26:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?