6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Van Belediyesi'nden iki ihale

VAN BELEDİYESİ'NDEN İKİ İHALE

Van Belediyesi, su sayaçlarının dijital hale getirilmesi ve Yaşar Kemal Parkı'na kurulacak olan çocuk oyun grubu için iki ayrı ihale gerçekleştirdi.

Meclis salonunda toplanan ihale komisyonu su sayaçlarının dijital hale getirilmesi ve satın alımı ile Yaşar Kemal Parkı'na kurulacak olan bölgenin en büyük çocuk oyun grubu için teklifler aldı. Dijital su sayaçları alım ihalesine 3, çocuk oyun grubu ile ilgili ihaleye ise 5 firma katıldı. İhalelerle ilgili bir açıklama yapan Van Belediye Başkan Yardımcısı ve İhale Komisyonu Başkanı Selim Bozyiğit, Van'da yine ilkleri yapmak için iki ihale yaptıklarını söyledi. Bozyiğit, "İlk yaptığımız ihale yeni dijital su sayaçlarının alım ihalesiydi. Alacağımız su sayaçları uzaktan okunabilen özellikte olacak. Böylelikle evlerde kaçak su kullanımının önüne geçeceğiz. Yine sayaç okuma memurları ellerindeki cihazla abone numarasını girerek tüketilen su miktarını hemen ölçebilecek" dedi.

Bozyiğit, Yaşar Kemal Park'ına kurulacak olan çocuk oyun grubu ile ilgili olarak da, "Bu parkta 300 çocuğun aynı anda oynayabileceği çocuk oyun grubu alım ihalesiydi. Bu ihalemize 5 firma katıldı. Yaşar Kemal Parkı'na yönelik yaptığımız bu ikinci ihalemizdir. Bu ihalemizle birlikte buradaki çalışmamızı tamamlamak istiyoruz. Bu çalışmamızdaki hedefimiz halkımızın rağbet etmediği bir alanı çok amaçlı gezilebilir, eğlenilebilir bir alana dönüştürmektir" şeklinde konuştu.

İhale sonuçlarının gerekli değerlendirmenin ardından kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.

VAN BELEDİYESİ'NDEN İKİ İHALE
İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2010 Çarşamba 11:34:02
Güncelleme :29 Eylül 2010 Çarşamba 11:37:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?