7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Van Belediyesi'nden iki ihale

VAN BELEDİYESİ'NDEN İKİ İHALE

Van Belediyesi, kentin genel temizlik ve akaryakıt ihalelerini gerçekleştirdi.

Van Belediyesi, 2010 yılı kentin genel temizlik ihalesini gerçekleştirdi. Eski belediye meclis salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit başkanlığında yapıldı. Kapalı zarfları açan ihale komisyonu, evrak kontrolü yaptıktan sonra bedelleri açıkladı. İhale giren Akkor-Diyar A.Ş. ortak girişimi 10 milyon 700 bin TL, Kayaçay-İlke Limitet Şirketi ise 9 milyon 337 bin TL teklif verdi.

Konu ile ilgili bilgi veren Bozyiğit, ihalenin şehrin bir yıllık genel temizliğini kapsadığını belirterek, özellikle kent temizliği konusunda çok dikkatli davrandıklarını söyledi. Şehir temizlik haritasına Şemsibey, Kalecik ve Kurubaş mahallelerinin de katıldığını söyleyen Bozyiğit, "Kent giderek büyürken bizimde temizlik yapacağımız alan büyüyor. Bu konuda gerekenin en iyisini yapacağız" dedi.

Aynı gün içerisinde Van Belediye Başkanlığı'nın 2011 yılı için ihtiyaç duyduğu akaryakıtın karşılanması için ihale yapıldı. Eski belediyesi meclis salonunda Belediye Başkanı Yardımcısı Selim Bozyiğit başkanlığında yapılan ihaleye 4 firma teklif verdi. Belediye Başkanlığı'nın 2011 yılında hizmetlerde kullanacağı 800 bin litre mazot ve 60 bin litre kurşunsuz 95 oktan benzin için yapılan ihalede, teklif veren firmaların zarfları açılarak basın önünde verilen teklifler açıklandı.

Her iki ihale komisyonunun yapacağı incelemenin ardından kazanan firmayı açıklayacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2010 Çarşamba 12:59:04
Güncelleme :8 Aralık 2010 Çarşamba 13:05:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?