6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Van Belediyesi'nin halk toplantısına yoğun ilgi

Vatandaşların sorunlarının yerinde tespit ve bire bir dinlenmesi için başlatılan mahallerdeki halk toplantıları büyük ilgiyle takip ediliyor. Her ay bir mahallede gerçekleştirilen toplantılarda Belediye Başkanı Burhan Yenigün,yanına aldığı Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri Birlikte halkın sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya çalışıyor.

Hizmette Pilot bölge seçilen Beyüzümü Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkanımız Burhan Yenigün halkın sorunlarını dinleyerek “çözüm üretme yoluna beraber gideceğiz bu toplantıların amacı budur,ben değil bizler varız, Halkın hizmetine talibiz, biz sizlerin hizmetkarıyız.Sözleriyle toplantıya başladı.

Beyüzümü mahallesindeki toplantıda ilk olarak vatandaşın sorunlarını dinleyen Yenigün “ sözlerime başlamadan önce öncelikle şunu dile getirmek istiyorum bizler belediye olarak sizlerin hizmetindeyiz. Hizmetlerimizde yer mekan ayırtmaksızın şehrimizin her tarafına hizmet götürmekteyiz. Beyözümü mahallesi daha öncesinde bir köydü. Şimdi ise bir mahalle bu sebepten dolayı imarımıza bu yıl alınan ve çalışmalarını başlattığımız yol genişletme çalışmasında göstermiş olduğunuz duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim. Bu yol genişletme çalışmalarında kimilerinin ağaçları, kimilerin duvarı ve arsasından gönül rızası alınarak yapmış olduğunuz bu fedakarlık geleceğimizi teşkil eden çocuklarınız bırakacağınız en büyük mirastır. Mağdur olan vatandaşlarımıza da gereken yardımı yapıyoruz. Amaç daha iyi ve güzel bir Van’ı birlikte oluşturmak ve karşılıklı fedakarlıkta bulunmaktır.”dedi

“Halk toplantılarından olumlu sonuçlar alınıyor, Başkanımız Burhan Yenigün buralara kadar gelip bizden biri gibi oturup sohbet etmesi bizleri memnun etmiştir.” diyen mahalle muhtarı M. Ali Urak ve mahalle sakinleri Başkanımız Burhan Yenigün”e teşekkür ettiler. Toplantıya meclis üyeleri, İmar işleri Müdürü Hüsnü Kaptan ve beraberindeki İmar ekibi eşlik etti.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2004 Perşembe 11:17:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?