6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Van' da bayan tüpçü...

Hayatın her alanında erkeklerin yaptığı birçok işi yapan bayanlar, bu kez de tüp sektöründe çalışmaya başladı. Bizimgaz Tüp Bayisi Yergül Dağıtım Şirketi’nin Van’da uygulamaya koyduğu bayan elemanla evlere tüp servisi büyük ilgi görüyor. Tüpçüler Dernek Başkanı ve Bizimgaz Şirket İşletmecisi Hasan Yergin, evlere tüp servisi yaparken elemanların bayan müşterilerle muhatap olması sebebiyle bayan eleman aldıklarını söyledi.


Tüp dağıtımı yapan ve bu konuda ev hanımlarını da bilgilendiren Hediye İncilli isimli bayan tüpçü, yaklaşık 2 aydır bu işi yaptığını, ilk önceleri servise çıktığında ev hanımlarının şaşırdığını ancak daha sonra alıştıklarını söyledi. İncilli, "Lise mezunuyum. Bu işe yakınlarımın tavsiyesi neticesinde başladım ve işimden memnunum. Tüp dağıtım servisine ilk çıktığım zamanlar, ev hanımları şaşırmıştı. Zaman ilerledikçe onlar da alıştılar. Bu işte bayan elemanların servise çıkması, ev hanımlarını da memnun ediyor. Bizler de ev hanımlarına tüpün nasıl bağlandığını, köpük kontrolünün nasıl yapıldığını anlatıyoruz. Bu uygulamadan müşterilerimiz de oldukça memnun oluyor. Tüp dağıtım servisinde çalışarak bir ilke de imza attım. Çalışmak isteyen bayan arkadaşlara bu işte çalışmalarını tavsiye ediyorum." dedi.
Tüp dağıtım servisinde bayan elemanın çalışmasını memnuniyetle karşılayan ev hanımı Nurcan Olukçu, her zaman olduğu gibi bayiye telefon açarak tüp istediğini söyledi. Olukçu, kapının çalındığında karşısında bayan elemanın olduğunu görünce şaşırdığını, daha sonra bunun iyi bir uygulama olduğunu gördüğünü belirtti.
(ŞAK-SA-VK-CK-DE-Y)

iha-van
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2004 Cuma 12:12:59
Güncelleme :8 Ağustos 2004 Pazar 12:15:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?