6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Van Gölü sahili temizlendi

VAN GÖLÜ SAHİLİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Van Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün 'Temiz Bir Van, Temiz Bir Çevre, Bilinçli Toplum' sloganlı ile başlattığı temizlik kampanyası çerçevesinde Van Gölü sahilinde çöp toplandı.

Koç İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerinin de katıldığı temizlik çalışması Yaşar Kemal Parkı'ndan start aldı. Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit ve Temizlik İşleri Müdürü İrfan Kaval'ın da katıldığı temizlik çalışması kapsamında Van Gölü sahilinde çöp toplandı. Vatandaşları çevre konusunda duyarlı olmaya çağıran Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit, "Temizlik bilincinin oluşması için bu kampanyaları sürekli düzenleyeceğiz. En iyi temizlik, kirletmemektir. Vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Bilhassa dere yatakları ile sahillerimizin korunması için gereken titizliği göstermeliyiz" dedi.

Temizlik İşleri Müdürü İrfan Kaval ise, yaptıkları çalışmalar kapsamında tonlarca çöp topladıklarını belirterek, "Çöp toplama alanlarını düzenli olarak kontrol edip, çöpleri alıyoruz. Vatandaşlarımızın çevre konusunda daha dikkatli olmalarını bekliyoruz. Çöplerin dere ve sahillere atılması büyük sorun teşkil ediyor. Kentimizi de evimiz gibi temiz tutalım" şeklinde konuştu.

VAN GÖLÜ SAHİLİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI
VAN GÖLÜ SAHİLİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2010 Pazartesi 19:44:02
Güncelleme :19 Nisan 2010 Pazartesi 19:49:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?