3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Van Gölü'nde doyasıya eğlendiler

Edremit İlçe Kaymakamlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa organize ettiği programa katılan 40 ilköğretim okulu öğrencisi Van Gölü'nde doyasıya eğlendiler.

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Psikolojik Harekat Büro Amirliği ekipleri, Cumhuriyet ve Süphan ilköğretim okulundan oluşan 40 öğrenciyi kendi araçları ile Edremit ilçesine getirdi. Öğrenciler, burada Edremit İlçe Kaymakamı M. Nuri Başaran ile Van Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez ve Edremit İlçe Emniyet Amiri Namık Söylemez tarafından karşılandı. Yapılan sohbetin ve içilen çayların ardından Emniyet Müdürlüğü'ne ait teknenin arkasına muz diye tabir edilen bota bindirilen çocuklar Van Gölü'nde tur atarak yüzmenin keyfini çıkardılar.

Yaklaşık 2 saat süren program sonunda çeşitli ikramlarda bulunulan öğrenciler, güzel bir hafta sonu geçirmelerine vesile olan Edremit Kaymakamı ile Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler. Öğrenciler, minibüslerle evlerine götürüldüler.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, polis halk ilişkisini geliştirmek amacında olduklarını belirterek "Yaz mevsimi süresinde her cumartesi pazar bu etkinliği sürdüreceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 11:34:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?