6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Van Gölü'nde heyecanlı saatler

VAN GÖLÜ'NDE HEYECANLI SAATLER

Van'ın Edremit ilçesinde bazı vatandaşların Van Gölü'ne parlayan bir cismin düştüğünü iddia etmesi üzerine, Emniyet Müdürlüğü ekipleri sahil güvenlik botlarıyla gölde arama yaptı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saatlerinde parlak bir cismin Van Gölü'nün Edremit sahiline yakın bir bölgeye düştüğünü iddia eden bazı vatandaşlar, durumu İlçe Emniyet Amirliği ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine bölgeye giden ekipler, aynı ışığı görmeleri üzerine Van Emniyet Müdürlüğü haber merkezini arayıp konuyu bildirdi. Emniyet Müdür Yardımcısı Önder Okşar bölgeye giderken, olası bir helikopter kazası düşüncesi ile jandarma ve Sağlık İl Müdürlüğü de aranarak aynı saatte uçuş güzergahında

helikopterlerinin olup olmadığı soruldu. Jandarma ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri, o saatte uçuş güzergahında helikopterlerinin olmadığını söyledi. Bunun üzerine Emniyet Müdürlüğü Sualtı Arama Kurtarma ekipleri, cismin görüldü bölgede gölün yüzeyinde yaklaşık yarım saat arama yaptı. Yapılan aramalarda herhangi bir cisme rastlanmaması üzerine ekipler normale döndü.

Olayı gören ve durumu polise bildiren restoran sahibi Veysel Çağıtay, bir cismin yanarak göl üzerine düştüğünü iddia ederek, "Göl yüzeyinde 15 metre mesafede iki lamba yanıyordu. Bir yıldıza benziyordu. Ne olduğunu anlayamadık ve durumu polise bildirdik. Yaklaşık bir saat yandıktan sonra gözden kayboldu" dedi.

VAN GÖLÜ'NDE HEYECANLI SAATLER
VAN GÖLÜ'NDE HEYECANLI SAATLER
İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2010 Pazartesi 11:36:02
Güncelleme :19 Nisan 2010 Pazartesi 12:11:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?