6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Van Gölü'nde korku dolu dakikalar

VAN GÖLÜ'NDE KORKU DOLU DAKİKALAR

Van Gölü'nde 2 salla gezintiye çıkan ve salların alabora olması sonucu boğulma tehlikesi geçiren 7 kişi, polis ve jandarma ekipleri tarafından son anda kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Ferit Melen Havaalanı kıyısında meydana geldi. Kendi imkanlarıyla yaptıkları 2 salla gölde gezintiye çıkan ve 10 kişi oldukları iddia edilen gençler, salların kıyıdan uzaklaşması üzerine paniğe kapıldılar. Paniğe kapılan gençler, rüzgarın da etkisiyle alabora olan sallardan suya atladılar. Gençlerin ''imdat'' çığlığını duyan vatandaşların polise haber vermesi üzerine olay yerine Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı sahil güvenlik ekipleri

sevk edildi. Ekipler, gölde boğulma tehlikesi geçiren Sedat (18), Sezer (17) ve Muhammet Kiye (15) ile Selman Güneş (14), İbrahim Gültepe (12), Gürkan Hıdır (19) ve Erhan Kurnaz'a (17) kısa sürede ulaştı.

Sahil güvenlik teknelerine bırakılan gençler, kıyıda bekletilen ambulanslarla Van'daki hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındılar. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan gençlerden Sedat ve Sezer Kiye'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bu arada, sağlık durumu iyi olan gençlerin ifadesine başvuran Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sallarda 10 kişinin bulunduğu bilgisi üzerine, kaybolduğu iddia edilen 3 kişiyi arama çalışması başlattı.

VAN GÖLÜ'NDE KORKU DOLU DAKİKALAR
VAN GÖLÜ'NDE KORKU DOLU DAKİKALAR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 21:46:05
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 22:05:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?