2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

'Van halkına müteşekkiriz'

Adalet ve Kalkınma Partisi Van İl Başkanı Vesim Yaviç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çok iyi karşılayan Van halkına müteşekkir olduklarını belirtti. 

Başbakan Erdoğan'ın hafta sonu Van ve Hakkari'ye yaptığı geziyi İHA muhabirine değerlendiren AK Parti Van İl Başkanı Vesim Yaviç, Başbakan Erdoğan'ın bölgeye yaptığı ziyaretin amacının birlik ve kardeşlik duyguların geliştirmek, ekonomik kalkınmaya yönelik duygu ve düşüncelerini halkla paylaşmak olduğunu dile getirdi. 

Başbakan Erdoğan'ın, Mayıs 2007 ve Ekim 2008 tarihleri arasında sadece Van iline 500 trilyonluk yatırımların açılış ve temel atma coşkusunu halkla paylaştığını anlatan Yaviç, Başbakanı çok coşkulu bir şekilde karşılayan Van halkına müteşekkir olduklarını belirtti. 

Van halkına yakışanın da bu olduğunu ifade eden Yaviç, "Bizim bugün kardeşliğe, birliğe ve beraberliğe her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var. Milletimizin işe ve istihdama çok ihtiyacı var. Birbirimize sahip çıkmaya ihtiyacımız var" dedi. 

Van halkı olarak övünecek bir konunun da Van milletvekili olan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in o kürsüde konuşma yapması olduğunu dile getiren İl Başkanı Vesim Yaviç, bir Vanlı olarak Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile gurur duyduklarını kaydederek, "Başbakanımızın Van ile ilgili hayali hepimizi etkiledi. Van gerçekten de Asya ve Ortadoğu'da bir cazibe merkezi olmalı. Van halkı bu güzellikleri hak ediyor. Yanlış yapanları da Allah ıslah etsin" şeklinde konuştu

iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 16:30:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
engin arpacı IP: 81.215.54.xxx Tarih : 3.11.2008 16:55:36

harika oldu basbakanı gormek hos oldu vanda.diğer parti ise kaybetti vanı