3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Van 'İnternet Evi' törenle açıldı

Türk Telekom tarafından başlatılan 'Her İlçeye Bir İnternet Evi' projesi kapsamında kurulan Van internet evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

75. Yıl Gençlik Merkezi'nde kurulan internet evinin açılışına, Van Vali Yardımcısı Hasan Yılmaz, Van Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Van Sağlık İl Müdürü Dr. Ahmet Öztürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Türk Telekom İl Müdürü Harun Özgür, gençlik merkezi personeli ve öğrenciler katıldı. İnternet evinin açılış kurdelesini Vali Yardımcısı Hasan Yılmaz ve Telekom İl Müdürü Harun Özgür birlikte kesti. Davetliler merkezi gezerek ilgililerden bilgi aldı. 

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, amaçlarının merkezde bulunan bin 448 kayıtlı üyenin kendilerini her konuda geliştirmelerini sağlamak olduğunu ifade ederek Telekom İl Müdürü Harun Özgür'e teşekkür etti. 

Bu tür mekanların insanlığa olan faydasından bahseden Vali Yardımcısı Hasan Yılmaz ise taraflara teşekkür etti. 

İçerinin gezilmesinin ardından merkezde gerçekleştirilen etkinlikleri dolaşan protokol, gençlik merkezi üyeleri tarafından seslendirilen parçaları dinlediler.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 11:33:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?