7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Van Kalesi'nde intihar girişimi

VAN KALESİ'NDE İNTİHAR GİRİŞİMİ

Van Kalesi'ne çıkarak intihar girişiminde bulunmak isteyen genç ağlayınca, bekçiler tarafından fark edilerek kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Van Kalesi'nin gece bekçileri devriye faaliyetleri yürüttükleri esnada kalenin üzerinde ağlama sesleri duydu. Bunun üzerine sesin geldiği yere giden bekçiler, gecenin karanlığında intihar girişiminde bulunmak isteyen A.Y., isimli şahsı fark ettiler.

Kalenin yüksek bir noktasına çıkarak intihar girişiminde bulunmak isteyen genç, bölgeye gelen polis ekipleri tarafından ikna edilmeye çalışıldı. Uzun süren ikna çalışmaları sonuç vermeyince bölgeye itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri de çağrıldı. Bu arada polis, A.Y.'nin bir anlık dalgınlığından faydalanarak şahsı bulunduğu yerden aldı. Kalenin karlı ve kaygan olmasından dolayı yavaş yavaş inilirken, sağlık ekipleri de aşağıda hazır bekletildi.

Üşüdüğü belli olan A.Y., ilk önce İpekyolu Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesine başvurulmak üzere Erek Polis Merkezi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 11:48:00
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 21:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?