3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Van polisinden yine bir örnek uygulama

Van Emniyet Müdürlüğü ile Serhat Mahalle muhtarlığının çocuklar için ortaklaşa organize ettiği beş günlük gezi programı Van Gölü turu ile başladı.

Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Psikolojik Harekat Büro Amirliği ekipleri, Serhat Mahallesi'nde ikamet eden 130 öğrenciyi gezi kapsamında Feribot İskelesi'ne götürdü. Emniyet Müdürlüğü'ne ait tekneye bindirilen çocuklar Van Gölü'nde tur atarak gezinin keyfini çıkardı. Tekne turunun ardından polis ekipleri ile çocuklar, Atatürk Kültür Park'ında çeşitli oyunlar oynayarak eğlendi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Psikolojik Harekat Büro Amiri Erdal Şahin, amaçlarının polis halk ilişkisini geliştirmek olduğunu söyledi. Şahin, "5 günlük planladığımız gezi fikri mahalle sakinlerinden geldi. Bizde kırmadık ve bu doğrultuda 130 kadar çocuğumuzu gezdirip, biraz da eğlendirelim istedik. Gölde tekne turu ile başlattığımız gezi programı Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ), Van Kalesi gezisi ve çeşitli kültürel etkinliklerle devam edecektir" dedi.
Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Grup Amiri Vahit Kıtır ise çocuklarla birlikte çok güzel bir gün geçirdiklerini ve bu tür gezilerin devam etmesini istediklerini söyledi.

Yaklaşık 2 saat süren program sonunda çocuklara çeşitli ikramlar yapılarak bugünkü gezi sona erdi. Serhat Mahallesi Muhtarı Mevlüt Dimez, Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikle çocukların güzel bir gün geçirdiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2008 Pazartesi 21:32:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aslı IP: 88.226.182.xxx Tarih : 5.08.2008 18:45:42

inş gelceğin polislernden biri olarak bende yorum yazmk istedim polisleri cok seviyorum yaa cok cana yakınlar inş bnde polis olurum yaa hayatımda hiç bişeyi bu kadar istememiştim tek hayalım polis olmak hemde wanda kendi memleketmde görev yapmk isterim =( ya eger yorumumu bi bayan polis okursa sunu söylemek istıyorum. bir kaç soru sormak ve polslık hakkında bilgi almak istıyorum tabi mümkünse :(