6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Van şehidini uğurladı

VAN, ŞEHİDİNİ GÖZYAŞLARI İLE UĞURLADI

Hatay'da düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Er Erol Tavukçu, memleketi Van'ın Muradiye ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehit Tavukçu'nun naaşı ilk olarak ambulansla baba ocağı olan Fevzi Çakmak Mahallesi'ne getirildi. Burada şehidin annesi ve kız kardeşleri ambulansı yumruklayarak Tavukçu'nun naaşını görmek istediler ancak cenaze çıkarılmadan ambulans aile ile birlikte Merkez Camii'ne getirildi.

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze namazı öncesi şehidin kız kardeşleri de el ele tutuşarak camiye koştu. Anne Naciye Tavukçu ise kadın subayların yardımıyla cami avlusuna kızlarının yanına getirildi. Vali Münir Karaloğlu ile Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Nazım Altıntaş aileye taziyelerini bildirdi.

Van Müftüsü Nimetullah Arvas'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından dualar okundu, helallik istenildi. Şehit Tavukçu'nun cenazesi, daha sonra İlçe Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze törenine Vali Münir Karaloğlu, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş, İl Jandarma Komutanı Albay Vecihi Halil İyigün, 6. Hudut Alay Komutanı Kurmay Albay Memduh Hakbilen, Cumhuriyet Başsavcı Mustafa Alper, İl Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert, Muradiye Kaymakamı Metin Esen ve kurum amirleri katıldı.

VAN, ŞEHİDİNİ GÖZYAŞLARI İLE UĞURLADI
VAN, ŞEHİDİNİ GÖZYAŞLARI İLE UĞURLADI
VAN, ŞEHİDİNİ GÖZYAŞLARI İLE UĞURLADI
VAN, ŞEHİDİNİ GÖZYAŞLARI İLE UĞURLADI
VAN, ŞEHİDİNİ GÖZYAŞLARI İLE UĞURLADI
VAN, ŞEHİDİNİ GÖZYAŞLARI İLE UĞURLADI
VAN, ŞEHİDİNİ GÖZYAŞLARI İLE UĞURLADI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2010 Pazartesi 20:22:01
Güncelleme :1 Haziran 2010 Salı 09:30:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
necati tançoban IP: 212.156.246.xxx Tarih : 1.06.2010 14:44:38

ALLAH AŞKINA YETER ARTIK BU KAN NE ZAMAN SON BULACAK NEDEN KARDEŞ KARDEŞİ VURUYOR DEVLET BUYUKLERI NEDEN SESIZ KALIYOR INSANCA KARDEŞÇE YAŞAMAK VARKEN NEDEN BU KANLAR DÖKULUYOR OLAN HEP GARIBANLARA FAKIRLERE OLUYOR ,HIÇ BIR PAŞANIN BİR MİLLETVEKILININ VEYA BIR ZENGININ ÇOCUĞUNUN ÖLDÜĞÜNE ŞAHİT OLDUNUZ MU ,,BEN OLMADIM ZATEN BU ŞEHIDIMIZ GIBI KARIN TOKLUĞUNA ÇALIŞAN İNSANLARIMIZ DIŞINDA KIMSE ŞEHIT OLMUYOR ,,ANCAK ŞEHIDIMIZIN AİLESİ GIBI AİLELERE ATEŞ DUŞUYOR OCAKLAR YIKILIYOR BIR YIL SONRA DEVLETTE UNUTACAK BU INSANLARI BUNLAR ACILARIYLA BAŞBAŞA KALIYOR YETER ARTIK BIRILERI ELINI TAŞIN ALTINA KOYSUN KANLAR DÖKULMESIN OCAKLAR SÖNMESIN ÇOCUKLAR YETIM KALMASIN KADINLARIMIZ DUL KALMASIN ...ALLLAH RIZASI İÇİN BU KANIN DURMASI İÇİN NE GEREKIYORSA YAPILSIN BARIŞIN YAPILMASINI ISTEMEYENLEREDE ELBET BIR GÜN HESAP SORULACAK İÇİMİZ YANIYOR ....BURADA CUMLELERIME SON VERIRKEN ŞEHIT KARDEŞİME ALLAHTAN RAHMET ACILI VE KEDERLİ AİLESİNE SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DILIYORUM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN