6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Van'a TED'den eğitim desteği

’Bu Ülkenin Güzel Çocuklarına Umut Olun’ sloganıyla mali durumu iyi olmayan 50 bin çocuğa yönelik yardım kampanyası başlatan TED, bu çerçevede Van’a sıra, masa ve beyaz tahtadan oluşan yardım TIR’ını gönderdi.


Kampanya hakkında bilgi veren TED Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Pevlivanoğlu, Van’a gönderilen malzemelerin dernekleri tarafından gerçekleştirilecek yardımların ilk ayağını oluşturduğunu belirtti. Pevlivanoğlu, "Van’a yapılacak yardımlar bununla sınırlı değildir. Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile okullar açıldığı zaman, bu bölgemize sıra ve masa yanında kalem, defter, kitap gibi diğer eğitim malzemelerini de göndereceğiz" dedi.


Öte yandan TED’in 1 yıl boyunca devam ettireceği kampanyada okul sırası, kitap, defter, kullanılabilir durumdaki kıyafet gibi yardım malzemeleri toplanarak Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılacak işbirliği çerçevesinde ihtiyaç duyulan okullara gönderilecek. Ayrıca, kampanyaya destek vermek isteyen kişi veya kurumların, 444 0 833 numaralı telefondan Türk Eğitim Derneği’ni aradıkları takdirde ilgili adresten yardım malzemelerinin dernek görevlileri tarafından alınacağı belirtildi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2004 Perşembe 12:55:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?