5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Van'a yeni il müdürü

VAN'A YENİ İL MÜDÜRÜ

Van'ın yeni İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, asayiş ve huzuru temin etme noktasında gece ve gündüz yaptıkları çalışmalarda kaldıkları yerden devam etmek üzere Van halkına hizmet etmeye geldiğini söyledi.

İçişleri Bakanlığı'nın İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi'yle 4 Ağustos 2010 tarihinde Van Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ayhan Falakalı, sağlık problemleri nedeni ile yerini Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'nda Merkez Emniyet Müdürü olarak görev yapan 1'nci Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan'a devretmişti.

Uçkan, görevi devralır almaz yoğun bir tempo içerisinde bir yandan resmi törenlere katılırken bir yandan da kendini ziyarete gelen misafirleri karşılıyor. Bunların yanı sıra Türk Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıldönümü nedeniyle hummalı bir program içerisine giren Uçkan, 1. Sınıf Emniyet Müdürü olduktan sonra özellikle il emniyet müdürü olduğu takdirde ideallerinin arasında Van'da çalışmak olduğunu söyledi.

Kısa bir zaman geçtikten sonra Van Emniyet Müdürlüğü'ne atandığını ifade eden Uçkan, "İdeallerimin birincisi bu şekilde olması benim için çok mutlu ve sevinç kaynağı oldu. Çünkü Van artık doğduğum ilden sonra yaşam yerim olan bir yer haline geldi. Van halkını bundan önce görev yaptığım yıllarda seviyordum, bundan sonra da daha da çok seviyorum. Çünkü biz burada Van halkının hizmetine geldik. Asayiş ve huzuru temin etmek üzere buradayız. Teşkilatım olarak bu görev anlayışı ile hareket edeceğiz. Özelikle asayiş ve huzuru temin etme noktasında gece ve gündüz yaptığımız çalışmalara kaldığımız yerden devam etmek üzere Van halkına söz veriyorum" dedi.

Yakın bir zamanda kutlayacakları Türk Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıldönümünde polis olarak daha iyi, verimli ve iyi şartlarla görev yapacaklarını ifade eden Uçkan, "Özellikle şu an ben İl Emniyet Müdürü olarak Van'ın en iyi şekilde nasıl temin ederim ve bununla ilgili nasıl halkıma güvence veririm, bunun üzerinde çalışmalar yapıyorum ve projeler hazırlıyorum. Bununla ilgili şube müdürlerim ve ilgili sorumlu müdür yardımcılarımı seferber ettim" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2011 Çarşamba 11:03:03
Güncelleme :6 Nisan 2011 Çarşamba 14:00:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?