2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Van'a yeni suni çim saha

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Hüseyin Çelik'in girişimleri sonucu aktarılan kaynakla, Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sanayispor'a yaptırılan suni çim sahanın tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

Van Yeni Küçük Sanayi Sitesi önünde bulunan boş araziye yaptırılan sahanın bitme aşamasına geldi. 250 bin YTL'ye mal olan sahanın tamamen bitirilmediğini ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, zeminin sıkılaştırılarak, kapıların takılacağını ifade etti. Saha kenarında bulunan ve çirkin görüntü oluşturan betonların düzeltilerek güzel görünüme kavuşturulacağını vurgulayan Çintimar, ileriki zamanlarda ise tribün yapma girişimlerinde bulunacaklarını kaydetti.

Böylesi bir tesisi Van'a kazandırmaktan son derece mutlu olduğunu anlatan Çintimar, "Tüm çalışmaların sona ermesiyle birlikte amatör takımlarımıza bu saha hizmet verecektir. Bu gibi yerler bulundukları alanları eğlence yerine çeviriyorlar. Çocuklarımız, gençlerimiz her gün top oynamak için buralara akın edecektir. Tesisin şimdiden Van halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 17:26:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?