3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Van'da elektrik kesintisi uyarısı

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. Van İl Müdürlüğü'nce bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle şehir merkezinin bazı semtleri ile çevre köylerde 12 saat elektrik kesintisinin yapılacağı bildirildi.

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. Van İl Müdürlüğü yetkililerinden yapılan yazılı açıklamada, 12 Haziran 2008 günü saat: 06.00 ile 15.00 saatleri arasında M3 TM'den 68 çıkışı (direk değişimi) bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Van-Merkez Şahbağı-Düzyol, Özalp Yolu Kömürcüler Sitesi ve Averek köyünde elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.

Açıklamada "Abonelerimizin elektrikle çalışan cihazlarını devreden çıkarmaları, yapılacak çalışmaların programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için 186 Alo Elektrik telefon hattına başvurmaları gerekmektedir" denildi.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 18:27:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?