3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Van'da Erdoğan alarmı

Çeşitli açılış ve ziyaretler için yarın Van'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti öncesi ildeki güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı. 

Başbakan Erdoğan'ın partisinin merkez ilçe kongresi ile toplu açılışlara katılmak üzere 1 Kasım Cumartesi günü Van'a yapacağı ziyaret öncesi Van Emniyet Müdürlüğü alarma geçti. Bugün sabah saatlerinde başlatılan ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez ile yardımcısı Mustafa Uçkan'ın bizzat katıldıkları uygulama çerçevesinde, 4'ü şehir giriş noktası, 4'ü şehir içindeki önemli kavşaklar olmak üzere toplam 8 yerde aynı zamanda uygulama başlatıldı. 

Toplam 110 amir ve polisin katıldığı uygulamada şu ana kadar intikal eden herhangi bir olayın olmadığını ifade eden Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, Başbakan Erdoğan'ı en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.
 
Kesmez, "Sayın Başbakanımız'ın geleceği cumartesi günü tedbirlerimizi en üst düzeye çıkaracağız. Çevre illerden 200 civarında polis talep ettik ve bunlarla birlikte bin polis görev alacak. Ayrıca bomba dedektörü köpekler de kullanılacak. Diyarbakır'dan gelecek helikopterimiz ile havadan kontrol yapacağız. Ayrıca Ankara'dan 10 kişilik uzman özel harekat polisi de gelecek. Başbakanımıza güzel bir karşılama olacak" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 16:22:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
azad karakelle IP: 88.253.42.xxx Tarih : 3.11.2008 00:58:31

ne yuzle vana gelıyorsunuz.yatırım yok bısı yok.sonrada bu insanları terorle suclayın. sılaha yatan paranın yarısı bolgeye yatırıma harcansaydı zaten sımdı teror dıye bısı kalmazdı.secımler yaklasınca van aklınızamı gelıyor..