3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Van'da extacy vurgunu

Van'da yılbaşı gecesi eğlence yerlerine uyuşturucu madde olan extacy hapı satmaya çalışan bir kişi, Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan başarılı çalışma neticesinde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2008 yılının ilk saatlerinde uyuşturucu tacirlerine büyük darbe vurdu. KOM şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları neticesinde yılbaşı gecesi Van'daki bazı eğlence yerlerine extacy hapı satılacağı bilgisine ulaştı. Bu bilgiler doğrultusunda çalışmalarını derinleştiren ekipler, uyuşturucu haplarını satacak olan M.Ö. isimli şahsın izine rastladı. Gece boyunca denetimlerini daha da artıran ekipleri, M.Ö. isimli şahsı Soydan Kavşağı'ndan geçtiği esnada 104 adet extacy uyuşturucu haplarıyla birlikte kıskıvrak yakalayarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan M.Ö. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2008 Perşembe 17:36:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seferiali IP: 87.78.212.xxx Tarih : 4.01.2008 23:28:03

Extacy vanda serbest satiliyor hemde musir carsini icinde polisde biliyor gozyumiyor defalarca sikayet edildi kmise birsey dinemiyor oradaki esnafi korkuda bir sey diyemiyor serbestir vanda