5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Van'da hareketli gece

VAN'DA HAREKETLİ GECE

Van'da güvenlik güçlerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçan ve çıkmaz sokakta terk edilen otomobilde 8 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken, sürücüsü ise sabah saatlerinde emniyete giderek ifade verdi.

Edinilen bilgiye göre, jandarma ve Gürpınar İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, Van-Hakkari karayolu üzerinde aynı saatlerde ayrı ayrı yaptıkları çalışmalarda durumundan şüphelendikleri 4 ayrı araca "dur" ihtarında bulundu. Polis ve jandarmanın ihtarına uymayan sürücülerin il merkezine doğru kaçmaya başlamasıyla birlikte kovalamaca yaşandı. Bunun üzerine Van-Hakkari karayolundaki Kurubaş Köprüsü mevkiine çok sayıda polis sevk edilerek tedbir alındı. 3 araç, polis ekipleri tarafından durduruldu. Yapılan

aramada olumsuz bir duruma rastlanmazken, sürücüler ise korktuklarından dolayı kaçtıklarını söyledi.

Polis ve jandarmadan kaçan dördüncü araç ise Hacıbekir Mahallesi Kışlayolu 1. Sokak'ta terk edilmiş halde bulundu. Otomobilde yapılan incelemede, yurda yasa dışı yollardan sokulduğu tespit edilen 8 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Günün aydınlanmasıyla birlikte araç sahibi ve sürücüsü olduğunu beyan eden Y.P., avukatı ile birlikte Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'ne giderek ifade verdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

VAN'DA HAREKETLİ GECE
VAN'DA HAREKETLİ GECE
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 11:54:02
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 14:11:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?