5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Van'da 'hayrunisa gül' hazırlığı

VAN'DA 'HAYRUNİSA GÜL' HAZIRLIĞI

Van Vali Yardımcısı Ömer Özcan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrunisa Gül'ün bir açılışa katılacağı okulda incelemelerde bulundu.

Hayrunisa Gül'ün çeşitli ziyaret ve açılış amacıyla ziyaret edeceği Van'da hazırlıklar devam ediyor. Hazırlıklar kapsamında Munci İnci Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin önüne çadır kuruldu. Burada gerçekleştirilen çalışmaları izleyen Vali Yardımcısı Ömer Özcan, yetkililerden bilgi aldı. Eksikliklerin en kısa süre içerisinde giderilmesini söyleyen Özcan, herhangi bir sorunla karşılaşılmaması için mutlaka okulda jeneratör bulundurulmasını istedi. Yarın açılışa yapılacak olan 'Akıllı Sınıf'ı da gezen Özcan, daha sonra okuldan ayrıldı.

Yarın Van'a gelecek olan Hayrunisa Gül'ün Munci İnci Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin 'Akıllı Sınıf'ının açılışına katılacağı ve ardından 'Türkiye Okuyor' projesi kapsamında Gevaş ilçesine bağlı Yuva köyünü ziyaret edeceği bildirildi. Son olarak Akdamar Adası'nı gezecek olan Gül'ün akşam saatlerinde kentten ayrılacağı ifade edildi.

VAN'DA 'HAYRUNİSA GÜL' HAZIRLIĞI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2009 Salı 16:32:04
Güncelleme :20 Ekim 2009 Salı 20:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?