3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Van'da hırsızlık

Van'da bir anaokulunda meydana gelen hırsızlık olayının failleri, çaldıkları malzemeler ile birlikte kısa sürede bulundu.

Alınan bilgiye göre, hırsızlık olayı Şabaniye Mahallesi'nde bulunan Kardelen Anaokulu'nda meydana geldi.

İdareciler, sabah okula gittiklerinde kapının kırık olduğunu görmeleri üzerine odaları kontrol ettiklerinde 3 adet DVD, 2 adet LCD bilgisayar monitörü, 1 adet CD çalar, 2 adet hoparlör, 2 adet bilgisayar klavyesi, 1 adet tv kumandası ile 1 adet dijital terazinin çalındığı görülmesi üzerine polise haber verildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, okula giderek inceleme yaptı.

Yapılan incelemeler doğrultusunda okul etrafından yaptıkları çalışmalar neticesinde hırsızlık olayını gerçekleştiren ve yaşları küçük olan E.G., S.E., E.U. ve A.A.Ş. isimli çocuklar gözaltına alındı. Çocuklar, yapılan görüşmelerde çaldıkları malzemeleri okul yakınlarında bulunan ve kullanılmayan boş bir evde sakladıklarını söylediler.

Bunun üzerine boş eve giden ekipler, çalınan malzemeleri alarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdüler. Gözaltına alınan çocukların yaşları küçük olduğundan dolayı Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 10:14:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?