3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Van'da hırsızlık

Van'da polis ekiplerinin, yaptığı çalışmalar neticesinde bazı işyeri ve internet kafede gerçekleşen hırsızlık olaylarına karıştığı belirtilen bir kişi yakalarken, çalıntı olduğu belirtilen 1 adet bilgisayara da el konuldu. 

Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce Cevdet Paşa Mahallesi'nde bulunan bir internet kafede meydana gelen hırsızlık olayının ardından dün sabaha karşı aynı işyerinde tekrar bir hırsızlık olayı girişiminde bulunulması üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, geniş çaplı bir çalışma başlattı. 

Yapılan çalışma neticesinde her iki hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen E.U. isimli şahsın kimlik bilgilerine ulaşan polis, adresini tespit ettiği zanlının evine bir operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyon sonucunda E.U. yakalarken, evde bulunan 1 adet çalıntı olduğu belirtilen bilgisayara da el koydu.
 
E.U.'nun İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda kendisi ile birlikte hırsızlık olayına karışan A.Ş., İ.Ş., R.Ü., A.S. ile tanımadığı 2 kişinin eşkalini verdi. Polis ekipleri, diğer zanlılarında yakalanması için geniş çaplı çalışmanın başlatırken, zanlıların çaldıkları 1 adet bilgisayarı 150 YTL karşılığında H.E. isimli bakkal işletmecisine ve 1 adet elektrikli ısıtıcıyı ise 37 YTL karşılığında M.Y. isimli başka bir şahsa sattıkları tespit eden polis ekiplerinin, çalıntı mal satın alan şahıslar hakkında da yasal işlem başlatıldığı kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 18:08:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?