5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Van'da korkutan yangın

VAN'DA KORKUTAN YANGIN

Van'da 3 katlı binanın inşaat halindeki dairesinde çıkan yangın mahalle sakinlerine korkulu anlar yaşattı. Yangını söndürmeye giden itfaiye ekipleri, mahallelinin tepkisiyle karşılaştı.

Edinilen bilgiye göre yangın, İstasyon Mahallesi Fatih Cadde üzerinde bulunan Sercan Öğüt isimli şahsın apartmanında meydana geldi. Bilinmeyen bir neden dolayı çıkan yangını fark eden ev sahibi Öğüt, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Verilen adrese giden ekipler bölgede yaptıkları aramada yangını bulamadı.

Yapılan telefon görüşmesi sonrası yanlış adres verildiği ve daha sonra doğru adresi teyit eden polis ekipleri, yangın mahalline giderek çevrede geniş güvenlik önlemi alarak itfaiye ekiplerini bekledi. Kısa sürede bölgeye giden itfaiye ekipleri, hiç ummadıkları bir tepki ile karılaştılar. Mahalle sakinleri, olay yerine geç geldikleri iddiasıyla itfaiye ekiplerine tepki gösterirken, polis araya girerek olayı yatıştırdı. İtfaiye ekipleri, hiçbir şey olamamış gibi alevlerin arasına dalarak canları pahasına yangına müdahale etti.

Yangının büyük olmasından dolayı bölgeye ikinci bir itfaiye aracı sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucu yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, yangına korkuluğu olamayan ve 3 metre yükseklikte bulanan balkondan düşme tehlikesine aldırmadan müdahale etti. Yangın tamamen söndürülürken, içeride yoğunlaşan dumanı ise aspiratörle dışarıya tahliye edildi.

İnşaat halindeki dairede bulanan sandalye, çekyat, yatak, ve çok sayıda eski malzemeler tamamen yandı. Yangın, yaklaşık 2 saat gibi zamanda kontrol altına alınırken içeride bulanan tüpün patlamaması olası bir faciayı önledi. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

VAN'DA KORKUTAN YANGIN
VAN'DA KORKUTAN YANGIN
VAN'DA KORKUTAN YANGIN
VAN'DA KORKUTAN YANGIN
VAN'DA KORKUTAN YANGIN
İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 10:20:04
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 14:46:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?