2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Van'da olay çıkaran 3 kişi daha adliyede

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Van ziyaretinde meydana gelen olaylar sonrası mobese kameralarından teşhis edilen 3 kişi daha adliyeye sevk edildi.


Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 1 Kasım cumartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Van ziyaretini protesto etmek amacıyla Demokratik Toplum Partisi önünde toplanarak güvenlik kuvvetlerine taş ile saldırıda bulunan, yola barikat kuran ve terör örgütü lehine övücü mahiyette slogan atanlara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Mobese ve güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen polis, olaylarla karıştığı ileri sürülen L.K., Y.G. ve G.P. isimli şahısların kimlik bilgilerine ulaştı. Bu bilgiler doğrultusunda şahısları yapılan çalışmalar sonucu yakalayarak gözaltına alındı. Şahısların, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildiler.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 15:16:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muttalip arboğa IP: 81.213.216.xxx Tarih : 13.11.2008 18:46:45

Hakettikleri yer cezaevi.O gün tüm esnafın camını indirip, malları yağmalayan,arabaları yakan, yoldan geçen kadınlara-çocuklara tacizde bulunan bu eşkiyalara hak ettikleri ceza verilmeli. Yaptıkları adiliği kürt hakları için yaptıklarını söyleyen bu bölücülere vanda yer yok.