6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Van'da taciz skandalı

Edinilen bilgiye göre, Selimbey Mahallesi Eski Erzurumyolu Caddesi’nde oturan A.G.(37) isimli kadın, 19 yıldır evli olduğu eşinden çocuğu olmadığı için komşularının tavsiyesi üzerine ’Şeyh Zahir’ olarak tanınan ve Bostaniçi Beldesi’ne 1.5 ay önce yerleştiği belirtilen Gaffar Gündüz’e (65) giderek yardım istedi. Gündüz, çocuğu olmayan kadına 2 hafta sonra muska yazarak gönderdi. Sahte şeyh, kadının kendisini tekrar ziyareti sırasında çocuğunun olması için cinsel ilişkiye girme teklifini yaptı.


A.G., sahte şeyhin yaptığı çirkin teklifin ardından Van Cumhuriyet Savcılığı’na giderek suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyet Savcısı, A.G.’ye, Gündüz’ü evine davet etmesini istedi ve Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı üzerine Bostaniçi Jandarma ekipleri, İskele Polis Merkezi’ndeki polislerle birlikte bugün sabah saat 08.00 sıralarında A.G’nin Selimbey Mahallesi’ndeki evine baskın düzenlediler. Baskında sahte şeyh Gaffar Gündüz, A.G. ile ilişkiye girmek için odada beklerken kıskıvrak yakalandı. Odanın içinde kanepede oturan Gündüz, pantolonunu çıkarırken yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma ekipleri tarafından evden çıkarılan Gaffar Gündüz, gazetecilerin eve neden geldiği sorusuna ise, "Kadın beni eve davet etti. Muska yazıyorum" şeklinde cevap verdi.

Jandarma tarafından gözaltına alınan Gaffar Gündüz, zırhlı araca bindirilerek Bostaniçi Jandarma Karakolu’na götürüldü. Gündüz’ün, jandarmaya verdiği ilk ifadede asker kaçağı olduğunu ve birinci eşinin ölmesinden sonra 37 yıl önce evlendiği dini nikahlı eşi F.A. (70) isimli ikinci eşinden de çocuğunun olmadığını itiraf ettiği bildirildi.
Gaffar Gündüz öğleden sonra adliyeye çıkarılması bekleniyor.

iha-van
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2004 Cumartesi 15:51:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?