3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Van'da trafik kazası: 3 yaralı

Van'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralanırken aynı araçta bulunan 4 yaşındaki bir çocuğun burnu dahi kanamadı.

Alınan bilgiye göre, kaza bugün öğlen saatlerinde Van-Hakkari karayolunun 30. kilometresinde meydana geldi. V.H. yönetimindeki 34 JK 064 plakalı minibüs Hakkari'den Van istikametine seyir halinde iken karşı yönden gelen ve sürücüsünün ismi alınamayan 65 AE 174 plakalı kamyon ile çarpıştı. Kaza sonrası kamyon sürücüsü olay yerinden kaçarken, minibüs sürücüsü V.H. eşi N.H. ve araçta bulunan A.T. isimli şahıslar yaralandı.

Yaralılar 112 Acil Servis ambulansları ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay sonrası kaza yapan araçlardan yola dökülen yakıt ve cam parçalarını ise Gürpınar İlçe Belediyesi'ne ait itfaiye aracı tazyikli su ile temizledi. Kaza esnasında minibüste bulunan V.H. ve N.H.'nin çocukları olan S.H. (4) ise burnu dahi kanamadı. Jandarma, kazaya karışan ve kaçan kamyon sürücüsünü bulma çalışmaları başlattı.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 19:22:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?