3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Van'da uyuşturucu operasyonu

Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sokakta madde bağımlılarına uyuşturucu satan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda, 377 gram Afyon sakızı ile 280 adet cinsel arzuları uyarıcı hap ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alının 2 İran uyruklu şahsın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Van Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Büro Amirliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerinin, sokakta madde bağımlılarına uyuşturucu satan şahıslara yönelik yaptığı çalışmalar neticesinde İran uyruklu B.N. isimli şahsın üzerinde 35 adet içimlik hale getirilmiş 377 gram Afyon sakızı ile bu uyuşturucu maddelerin kullanımı için özel hazırlanmış düzeneklerle, 280 adet üzerinde 'Livegra 100' ibaresi bulunan cinsel arzuları uyarıcı haplar ele geçirildi. Söz konusu uyuşturucu maddeleri B.N.'den alacağı değerlendirilen İran uyruklu sığınmacı M.A.G. isimli şahsın da yakalandığı belirtilen açıklamada, "Yakalanarak gözaltına alınan her 2 şahıs dün çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi" denildi.

Ayrıca yapılan açıklamada, Emniyet teşkilatı olarak vatandaşların emniyeti, huzuru ve güvenliği için suç ve suçlulara yönelik sürdürülen mücadelenin aralıksız olarak devam edeceği vurgulandı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 22:11:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?