5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Van'dan Kayseri'ye çıkarma yapılacak

VAN'DAN KAYSERİ'YE İŞADAMI ÇIKARMASI YAPILACAK

Kayseri'de düzenlenecek Kumtel ürünlerinin tanıtım toplantısına Van'dan 100 kişilik bir işadamı grubunun katılacağı bildirildi.

Van'da elektrik ev ürünleri alanında faaliyet gösteren Özyörükler Ticaret Firması, 14 Ocak 2010 tarihinde Kayseri'de düzenlenecek olan Kumtel ürünleri 3. tanıtım toplantısına 100 kişilik bir grup ile katılacaklarını duyurdu. Düzenlenecek olan toplantıdan dolayı Kayserili işadamları ile ticari ilişkileri geliştirmeyi de hedeflediklerini belirten Özyörükler Ticaret Firması yetkilisi Adnan Yörük, "Van kalkınmaya müsait illerden birisidir. Yeter ki değerini bilelim, yeter ki birbirimizi sevmeyi öğrenelim, gerisi kendiliğinden gelir. Dışarıdan birçok yatırımcı Van'a gelmek ve fabrika kurmak için fırsat kolluyor. Ama ne yazık istediği ortamı bulmakta zorluk çekiyor. Herkesin bildiği gibi Türkiye'nin en iyi tüccar ve yatırımcısı Kayseri'de çıkar. Kayserili işadamı önce memleketine yatırım yapar daha sonra dışa açılır ve bundan dolayıdır ki, Kayseri sürekli gelişiyor ve büyüyor" dedi.

Kumtel ürünlerinin tanıtım toplantısına Van'da yaklaşık 100 kişilik bir grupla katılacaklarını anlatan Yörük, "Bu önemli toplantıya yaklaşık 100 işadamı ile katılacağız ve yapacağımız bu toplantılarda yatırımcı firmaların Van'a gelerek yatırım yapmalarını sağlamaya önem vereceğiz. Bu anlamda bizler Vanlı işadamları olarak bu toplantıda önümüzde ki, 2010 yılında nasıl bir çalışma sergilememiz gerekli olduğunu da masaya yatıracağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2009 Perşembe 17:35:00
Güncelleme :17 Aralık 2009 Perşembe 17:37:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?