2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

VANDAŞ mühendislerle bir araya geldi

Doğalgaz Dağıtım Anonim Şirketi Bölge Koordinatörü Rıza Aktepe ve Van Doğalgaz İşletme (VANDAŞ) Müdürü Gürkan Belğutay Van'da faaliyet gösteren makine mühendisleriyle bir araya gelerek bir toplantı düzenledi.


Urartu İş Merkezi'nde bulunan Makine Mühendisleri İl Temsilciliği'ni ziyaret eden VANDAŞ yetkilileri, mühendisler ve firma sahipleriyle bir toplantı yaptı. Makine Mühendisleri İl Temsilcisi Hüsnü Uçkan'ın başkanlığında gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına bir açıklama yapan Rıza Aktepe, 2007 yılının 10. ayında başlayan çalışmalarla Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne (YYÜ) gaz verdiklerini belirtti.Şuan ise Van'a gaz vermek için çalışmalar içerisinde olduklarını ifade eden Aktepe, Ekim 2008 tarihinde şehir merkezine de gaz vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Aktepe, "Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hatları bina önüne getirmemizin ardından yetkiyi makine mühendislerine veriyoruz.Makine mühendisleri bağlı bulundukları firmalarla birlikte hazırlayacakları projelerle içeriye taşınma yönünde çalışmalar yapacaktır. Bu konuda şuan yetki verdiğimiz 8 firma var. Bu sayı artacaktır. Şartları ve koşulları uyan her firmaya gerekli yetki verilecektir. Yoğun çalışmalarımız yüzünden makine mühendisleriyle irtibata geçemedik. Fakat işin bundan sonraki kısmında onları yetkilendirdiğimiz için sürekli irtibat halinde olacağız. Bu alanda uğraş veren herkesle görüşmelerimiz olacaktır" dedi.


Toplantı makine mühendislerinin projelendirme ve tesisat çekme konusundaki sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 17:49:08
Güncelleme :27 Ağustos 2008 Çarşamba 18:01:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?