5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

VANDAŞ tanıtım çalışmalarına başladı

Van Doğal Gaz Anonim Şirketi (VANDAŞ) İşletme Müdürü Taylan Ağca, kuruldukları günden bu yana 300 aboneye ulaştıklarını belirterek 2009 yılı için 20 bin abone hedeflediklerin söyledi.


Faaliyetlerine başladıkları günden beri 3 işletme müdürü değiştiren VANDAŞ, Sanat Sokağı'nda Van belediyesi işbirliği stant açarak kurumsal atağa geçti. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan VANDAŞ Müdürü Taylan Ağca, 6 mahallede çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, "Bu bölgeler Cumhuriyet Caddesi, Hafiziye, Halilağa, Bahçıvan, Ali Paşa ve Vali Mithatbey mahalleleridir.

2009 yılı itibari ile de 20 bin abone hedefliyoruz. Şu ana kadar doğalgaz kullanan 300'e yakın abonemiz var. Artık bu ilde kullanımın yaygınlaşması, müşteri potansiyelinin artması gerekiyor.Bunun için stant çalışmaları ile mahallerde bilgilendirme toplantıları yapacağız. Bu konuda Van Belediyesi bize yardımcı olacak" dedi.


Kurulan standı ziyaret eden Van Belediye Başkan Yardımcısı İdris Canbay ise VANDAŞ ile yüzde 10 iştirakçi olduklarını hatırlatarak kendilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Kömür kullanımın en yaygın olduğu ülkelerden birinde yaşadıklarını belirten Canbay, "Kömürün insan sağlığı ve çevreye olan zararını hepimiz bilmekteyiz.

Biz de bu kapsamda daha önce projelendirilen, doğal gazın yaygınlaşması için her tür desteği veriyoruz. İnsan ve çevre sağlığı açısından vatandaşlarımızın doğal gaza rağbet etmesi gerektiğini düşünüyorum. İnanıyorum ki 4-5 yıl içerisinde doğal gaz bu kentin en çok kullandığı yakıt olacaktır. Biz de bu konuda halkımıza dönük bilgilendirme çalışmaları yapacağız" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 19:08:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?