6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Van'ın ilk paten pisti açıldı

VAN'DA BİR İLK

Van Valisi Münir Karaloğlu, Van da ilk kez bir alışveriş merkezinin içinde yer alan 'Sentetik Buz Pateni Pisti'nin açılışına katıldı.

Vali Karaloğlu, İkinisan Caddesi üzerinde Nizamettin Şavur'a ait içinde 'Sentetik Buz Pateni Pisti'nin yer aldığı 'Adress' isimli alışveriş merkezinin açılışına katıldı. Kesilen kurbanın ardından Vali Karaloğlu, alışveriş merkezinin açılış kurdelesini Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Doğar, İl Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zahir Kandaşoğlu ile birlikte kesti. Alışveriş Merkezi'ni beraberindeki heyetle birlikte gezen Karaloğlu, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla sohbet ederek, özellikle de çocuklarla yakından ilgilendi. Karaloğlu, daha sonra alışveriş merkezinin ikinci katına çıkan ve yaklaşık 100 bin ABD dolarına mal olan 'Sentetik Buz Pateni Pisti'nin olduğu bölüme geçti. Karaloğlu, açılışta gösteri yapmak için gelen İstanbul Buz Spor Kulübü antrenör ve sporcularıyla bir süre sohbet etti.

Kafeterya da oturan ve işletme sahibi Nizamettin Şavur'dan alışveriş merkezi ile ilgili bilgi alan Vali Karaloğlu, iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Karaloğlu, yeni açılan ve ilk kez bir Sentetik Buz Pateni Pisti'nin de içinde yer aldığı alışveriş merkezi ile ilgili düşüncelerini basın mensuplarıyla paylaştı. Bir kentin kalitesini, o kentte bulunan müesseselerin kalitesinin belirlediğini ifade eden Karaloğlu "Biz de kentimizdeki alışveriş merkezlerinin kalitesinin artmasından mutlu oluyoruz. Bugün 'Adress' isimli alışveriş merkezi yenilikle açıldı. İnsanlar sadece alışveriş aramıyor. Eğlence de arıyor. Sentetik Buz Pateni Pistinin Van da ilk olması hasebiyle güzel bir düşünce. Buz pistine bir eğitici de tutarlarsa, insanlar gelip burada çocuklarına kurs aldırırken, kendileri de burada yemek yer, alışverişini yapar sonra da çocuğunu alıp evine döner. İnsanlar hem dinlenmiş, hem eğlenmiş hem de alışveriş yapmış şekilde evine döner. Ben işletme sahiplerine bol kazanç diliyorum. İnşallah kentimizdeki bu eserlerin hizmet kalitesini artırır diye düşünüyorum" dedi.

Vali Karaloğlu ve beraberindekiler ikram edilen çayları içtikten sonra alışveriş merkezinden ayrıldılar.

7 bin metre kare alanda hizmet verecek olan alışveriş merkezinde 55 kişinin çalıştığı bildirildi.

VAN'DA BİR İLK
VAN'DA BİR İLK
VAN'DA BİR İLK
VAN'DA BİR İLK
VAN'DA BİR İLK
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2010 Cumartesi 18:16:00
Güncelleme :27 Şubat 2010 Cumartesi 18:40:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?