2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Vanlı gençlere ödül

Van Valisi Özdemir Çakacak, 26-30 Ağustos 2008 tarihlerinde Diyarbakır'da gerçekleştirilen 3. GAP Spor Oyunları'na katılarak 144 Cumhuriyet altını kazanan 32 sporcu ve 5 antrenörü makamında kabul ederek tebrik etti.

Van Valiliği Ali Paşa Toplantı Salonu'nda düzenlenen bir törenle Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen altınlar Van Valisi Özdemir Çakacak tarafından sporculara dağıtıldı. Ödüllerin dağıtımı öncesi kısa bir konuşma yapan Vali Çakacak, 10 branşta Türkiye genelinde 2 bin 200 sporcunun katıldığı 3. GAP Spor Oyunları'na Van'dan 71 sporcu ile 11 antrenörün katıldığını belirtti. Oyunlarda voleybol, hentbol, masa tenisi, yelken ve taekwondo dalların yarışan Vanlı sporcuların büyük başarı elde ettiğini ifade eden Vali Çakacak, Vanlı sporcuların son zamanlarda elde ettikleri derecelerle ilin çok büyük bir ivme kazanarak iyi bir noktaya geldiğini kaydetti. Vali Çakacak, "Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar başta olmak üzere antrenörlere ve sporcularımıza yakaladıkları bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Bu başarılarının devam etmesini temenni ediyorum. Biz öğrencilerimiz spor dallarında dereceye girdikçe başarıyı yakaladıkça Van Valiliği olarak onları ödüllendirerek destek veriyoruz. Çünkü bizim gençliğimiz böyle bir gençliktir. Bu genç sporcularımız ilimizin tanıtımını en iyi şekilde yapıyorlar. Bizim gençliğimiz budur aslında. Hem sporda başarılı olacak hem de okullarında derslerinde başarı göstererek, hak ettikleri yerlere geleceklerdir. Sporcularımızı yetiştiren antrenörlerimize de teşekkür ediyor. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen altınlarını kendilerine takdim ediyorum" dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Vali Çakacak, 3. GAP Spor Oyunları'na katılarak 144 Cumhuriyet altını kazanan 32 sporcu ve 5 antrenöre toplam 30 bin YTL tutarındaki altınları vererek tebrik etti. Toplu halde hatıra fotoğrafının çekilmesi ile tören sona erdi.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 18:21:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?