5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Vanlı öğrenciler finalde

 Van Merkez Fevzi Geyik İlköğretim Okulu'nun yıldız kızlar ve küçük erkekler futbol takımları Türkiye finallerine katılmayı hak ederek büyük bir başarıya imza attılar.

Göç eden ailelerin yoğunlukta olduğu Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Fevzi Geyik İlköğretim Okulu elde ettiği sportif başarılarla göz dolduruyor. Okulun Küçük Erkekler Futbol Takımı 12-15 Nisan tarihlerinde Şanlıurfa'da yapılan yarı final müsabakalarında tüm rakiplerini geride bırakarak 1'nci oldu ve Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Türkiye'nin 8 futbol takımı arasına girmeyi başaran sporcular ve okul yöneticileri, 29 Mayıs - 4 Haziran tarihlerinde Eskişehir'de yapılacak olan Türkiye finallerinde de aynı başarıyı sürdüreceklerine inanıyor.

Okulun Yıldızlar kategorisinde mücadele eden kızlar futbol takımının başarıları ise erkekleri aratmıyor. Hatay'da 7-11 Nisan tarihleri arasında yapılan Türkiye yarı final müsabakalarında tüm rakiplerini eleyerek 1'nci olan sporcular, 10 Mayıs'ta Niğde'de yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
Elde edilen başarıların tesadüf olmadığını belirten Okul Müdürü Fırat Şad, sınırlı imkanlara rağmen büyük başarılara imza attıklarını söyledi. Şad; "3 bin 200 öğrencinin eğitim gördüğü okulda öğrencilerimizin elde ettiği bu başarılar diğer öğrencilerimize de umut oluyor. Bu başarıda emeği geçen başta Beden Eğitimi öğretmenimiz Mahmut Kipici olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarıma, destek veren öğrenci velilerimize Fevzi Geyik İlköğretim Okulu ailesi olarak teşekkür ediyorum" dedi.

Okul Müdürü Fırat Şad, okul futbol takımlarının Türkiye finallerine katılabilmesi için destek beklediklerini de belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 13:29:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?