2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Vanlı PTT'ciler Valilik makamında

PTT Van Bölge Başmüdürlüğü çalışanları, kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Van Valisi Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti. 

PTT'nin 168'nci kuruluş yıldönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Van'da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Van Bölge Başmüdürlüğü çalışanları sabah saatlerinde Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk bırakarak, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu. 

Günün anlam ve önemi ile ilgili yapılan konuşmanın ardından Van Bölge Başmüdürü Beytullah Beyhan ve beraberindeki kurum personeli ile Vali Özdemir Çakacak'ı da makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakacak, PTT'nin 168'nci kuruluş yıl dönümünü kutladı. 

PTT Genel Müdürlüğü'nün çok eski bir teşkilat olduğunu hatırlatan Çakacak, köklü bir geçmişe sahip olan PTT'nin bünyesinde aynı zamanda farklı kuruluşların da çıktığını söyledi. 

Son yıllarda teknolojik gelişmelere ayak uyduran PTT'nin serbest piyasa koşulları içerisinde rekabet eder duruma geldiğini kaydeden Çakacak "PTT'nin kargo taşımacılığında faaliyet göstermesi bu konuda da çok iddialı olması, teşkilatın geldiği noktayı gösteriyor" diye konuştu. 

PTT Van Bölge Başmüdürü Beytullah Bayhan da kuruluş yıldönümünde kendilerini kabul ettiği için Vali Özdemir Çakacak'a teşekkür ederek, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

PTT'nin Türkiye'de şuan 4 bin noktada hizmet verir duruma geldiğini kaydeden Bayhan "Otomasyon sistemleriyle de 3 bin 500 civarındaki insan gücüyle her noktaya ulaşabiliyoruz. Neredeyse ayak basmadığımız yer yok" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 18:42:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?