6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Vanlı sporcunun büyük başarısı

VANLI SPORCUNUN BÜYÜK BAŞARISI

Antalya'da 19-24 Nisan 2010 tarihlerinde gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'na katılarak Türkiye 3'ncülüğü elde eden Vanlı sporcu Engin Nar, kentte döndü.

Van'ı temsilen 19-24 Nisan 2010 tarihleri arasında Antalya'da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'na 54 kilo büyükler kategorisinde katılan Kobra Spor Merkezi sporcusu Engin Nar, büyük başarı elde etmişti. Elde ettiği Türkiye 3'ncülüğü başarısının ardından Van'a dönen Nar, çok mutlu olduğunu belirtti. Nar, bundan sonraki hedefinin ise hocasının katkılarıyla Türkiye 2'ciliği ve Van'ı yurt dışında temsil etmek olduğunu kaydetti.

Kobra Spor Merkezi Antrenörü Van İl Temsilcisi Servet Başı ise, yakalanan bu başarının büyük bir azim sonucu geldiğini belirtti. Geçtiğimiz yıl Malatya'da yapılan 1. Anadolu Turnuvası'nda 3 birincilik elde ettiklerini ve bunun devamını Türkiye şampiyonasında tekrarladıklarını anlatan Başı, "Çalışmalarımıza büyük bir azim ve hırsla devam ediyoruz. Şimdi önümüzdeki Haziran ayında yapılacak olan Full-Contact Türkiye Şampiyonası var. Hedefimiz burada da iyi dereceler alıp Van'ımızı temsil etmektir. Antalya'da katıldığımız şampiyonada böylesi bir dereceyle ilimize dönmek gurur vericidir. İnşallah imkanlar ve destekler sonucunda daha büyük başarılara imza atacağız. Bugüne kadar bize sundukları desteklerden dolayı Van Valiliği'ne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 18:31:05
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 18:56:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?