7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Vanlılar buz patenini sevdi

VANLILAR BUZ PATENİNİ SEVDİ

Van'da bölgenin tek buz patenine vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Boynundaki poşuyla piste çıkan Ceylan Demir isimli genç kız, haftanın 3-4 günü paten yaptığını söyledi.

İkinisan Caddesi üzerinde bulunan ve içinde buz pateni olan Adress Alışveriş Merkezi (AVM), ziyaretçi akınına uğruyor. Her gün yüzlerce kişinin paten yapmak için ziyaret ettiği AVM, bölgede buz pistine sahip tek yer. Gençler boş zamanlarını değerlendirmek için patene büyük ilgi gösterirken, boynundaki poşu ile kayan Ceylan Demir isimli genç kız ise dikkatlerden kaçmadı. Paten öğrendiğini ifade eden Ceylan Demir, burayı çok iyi bulduğunu belirterek, "Van'da böyle bir yerin açılması çok güzel. Buz pateni

son zamanlarda tutulan bir spor ve çok da iyi oldu Van için. Zor bir spor ama çok eğlencelidir. Haftanın 3-4 günü geliyorum. Van son zamanlarda gelişen bir şehir, böyle yerlerin açılması çok iyi oldu" dedi.

Vanlı Kübra Alparslan ise paten yapmayı burada öğrendiğini belirterek bölgenin böyle bir yere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Pistte kayan gençleri meraklı bakışlarla izleyen çocuklar da şimdiye kadar hiç kaymadıklarını belirtti.

VANLILAR BUZ PATENİNİ SEVDİ
VANLILAR BUZ PATENİNİ SEVDİ
VANLILAR BUZ PATENİNİ SEVDİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 11:08:04
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 11:18:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?