5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Vanlılar güzellik merkezine alıştı

Van'daki vatandaşların ilk başlarda ön yargı ile yaklaştıkları güzellik merkezlerine her geçen gün daha da çok alıştığını, bu merkezlere ilginin arttığı belirtiliyor.


Kentte havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar güzellik merkezlerine adeta akın etmeye başladı. İlkbahar ile birlikte işlerinde bir açılma olduğunu söyleyen Armada Güzellik Merkezi'nden Medikal Estetik Uzmanı Dr. Tuğba Aslan, kent halkının ilk başlarda ön yargı ile yaklaştığı güzellik merkezlerine, her geçen gün daha da alıştığını ifade etti. Epilasyon, cilt bakımı, zayıflama ve saç bakımı gibi tedaviler uyguladıklarını dile getiren Aslan, kendilerine gösterilen ilgiden gayet memnun olduklarını ifade etti. Özellikle erkeklerin kendilerine büyük ilgi gösterdiğini belirten Aslan, kent erkeklerinin bakımlı olmayı sevdiğini fakat çevreden çekindiklerini anlattı.

Erkeklerin bakım yaptırmak için genellikle akşam saatlerini seçtiğini söyleyen Aslan "Kentteki bazı kadınlar bile bakım yapan erkeklere hayretler içerisinde bakıyor. Bu durumda erkekleri biraz zorda bırakıyor. Buraya gelen erkekler dışarı çıkınca bir tanıdıkla karşılaşmak istemiyorlar. Tek çekindikleri nokta bu. Bunun dışında başta erkekler olmak üzere vatandaşlar, güzellik merkezlerine gittikçe daha fazla ilgili göstermeye başlıyor. Gelen insanlar genelde memnun ayrıldıkları için bir dahaki randevuya arkadaşlarını da getiriyorlar. Erkekler başkalarının da güzellik merkezlerine geldiğini görünce kendilerini daha bir rahat hissediyorlar" dedi.


İlk başlarda genelde elit kesimin kendilerine ilgi gösterdiğini söyleyen Dr. Tuğba Aslan, bakım maliyetlerinin ekonomik olması üzerine her kesimden vatandaşın gelmeye başladığını anlattı. En çok ilgisini çeken durumun köyden gelenler olduğunu dile getiren Aslan "Bazen babalar köyden kızlarını buraya getirip bakım ya da tedavi ettirmek istiyor. Adamlar ne gerekiyorsa yapılsın diyorlar ve hiçbir masraftan kaçınmıyorlar. Bu durum benim çok dikkatimi çekti" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 14:03:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?