3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Vanspor'a polis desteği

Van Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, TFF. 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Belediye Vanspor takımını İskenderun D.Ç. maçı önce yaptığı son antrenmanında ziyaret ederek yönetici ve futbolculara başarılar diledi.


Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, beraberinde yardımcısı Mustafa Uçkan, Önder Okşar, Derviş Kara, bazı şube müdürlüleri, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personeli ile birlikte Belediye Vanspor'un Atatürk Şehir Stadı'nda Teknik Direktör Murat Bölükbaşı nezaretinde yaptığı antrenmanını izledi. Kulüp Başkanı Birol Duman ve teknik heyetin de hazır bulunduğu antrenman sonrası futbolculara tatlı ikram edildi. Futbolcularla sohbet eden Kesmez, hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları İskenderun D.Ç. maçına başaralar diledi.


M.Salih Kesmez, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sürekli Belediye Vanspor'un yanında olduklarını söyledi. Kesmez, "Biz ilin güvenliğinden sorumluyuz. Tabii ki ildeki güzel olaylara da her zaman varız. Arkadaşlarımızın sporun dışında değişik ve daha güzel şeylere imza attıklarını biliyoruz. İlde Belediye Vanspor çok önemlidir. Arkadaşlarımız bunun bilincinde. Hem yanlarında olduğumuzu hem de hafta sonu oynayacakları maç için başarı dilemek için buraya geldik. İnanıyoruz ki takımın Play-Off yolunda engellerimiz hemen hemen kalktı. Hafta sonunu oynayacağımız maçı inşallah alırız ve son maça rahat bir şekilde çıkarız. Takımı bu duruma getiren ve emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum" dedi.
Yapılan kısa sohbetin ardından Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez ve beraberindekiler spor tesislerinden ayrıldılar.

İha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 18:05:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?