5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

VATBO'dan Edremit'e köprü

Van Ticaret Borsası (VATBO) düzenlenen törenle Edremit ilçesinde bulunan Hilmi Irak İlköğretim Okulu'nun hamisi oldu.

Hilmi Irak İlköğretim Okulu'nda düzenlenen tören Edremit Kaymakamı Mehmet Nuri Başaran ve VATBO Başkanı Feridun Irak'ın katılımı ile gerçekleşti. VATBO'nun Hilmi Irak İlköğretim Okulu'nun hamisi olmayı üstlenmesi üzerine düzenlenen imza töreninde kısa bir konuşma yapan Kaymakam Başaran, VATBO Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Irak ile yönetimine, okulun eğitimine vermiş oldukları katkı ve destekten dolayı teşekkür etti. VATBO'nun gerçek manada Hilmi Irak İlköğretim Okulu'nun hamisi olduğuna dikkat çeken Kaymakam Başaran, VATBO'nun her yıl olduğu gibi bu yıl da okulu unutmayarak yardımlarını sürdürdüğünü kaydetti. Bu yardımlardan dolayı VATBO'yu okulun hamisi olarak tayin ettiklerini anlatan Kaymakam Başaran, "Başta Feridun Irak ve yönetimine şükranlarımı sunuyor. Sivil toplum kuruluşlarının eğitime desteğini bekliyoruz" dedi.
Hilmi Irak İlköğretim Okulu Müdürü Beşir Çalışkan ise, Feridun Irak'a teşekkür plaketi vererek, böylesine seçkin bir kurumun kendilerini hami görmesinin gurur verici olduğunu belirtti. VATBO'yu okullarındaki öğretmen, öğrenci veliler nazarında seçkin ve özel bir kurum olarak gördüklerini ifade eden Çalışkan, Başkan Irak'a teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından 'Hami Kurum Belgesi'nin, Kaymakam Başaran ile Feridun Irak arasından imzalanmasının ardından tören sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 20:16:38
Güncelleme :9 Ocak 2009 Cuma 10:40:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?