3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

VATSO Başkanı'na moral gecesi

Van'da, Rakkas Özel Yetenekler Derneği Kültür Evi tarafından Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu onuruna bir moral gecesi düzenlendi. 

Dernek binasında düzenlenen geceye, VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, odanın meclis üyeleri, Rakkas Özel Yetenekler Derneği Kültür Evi Başkanı Alaattin Bor ve dernek üyeleri katıldı. Vanlı mahalli sanatçıların söylediği türkülerle başlayan gecede, konuklara ilin yöresel yemeği ayran aşı, tandır ekmeği ve otlu peynir ikram edildi. Gecede bir konuşma yapan Zahir Kandaşoğlu, derneği çok beğendiğini belirtti.
 
İldeki tüm kamu kurum amirlerini derneği görmeye çağıran Kandaşoğlu "Ayrıca toplumsal mesajlar veren köşe yazarları, bilim adamları bu derneğe gelsinler ve birlik beraberliğin, kardeşliğin ne olduğunu görsünler" dedi.
Gece VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nun mahalli sanatçıların yanına giderek söylenen türkülere eşlik etmesiyle sona erdi. 

Gece sonunda bir açıklama yapan Rakkas Özel Yetenekler Derneği Kültür Evi Başkanı Alaattin Bor, VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nun Van için çok önemli bir değer olduğunu belirtti. Kandaşoğlu'nun yaklaşık 1 ay önce annesini kaybettiğini hatırlatan Bor "Bu nedenle kendisine biraz da olsa moral verebilmek için böyle bir gece düzenledik. Umarım kendisini mutlu edebilmişizdir" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 12:05:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?