5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

VATSO konuklarını yemekte ağırladı

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu tarafından, Ege Bölgesi Van Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği öncülüğünde Van'a gelen 60 kişilik heyete akşam yemeği verildi.

Hanedan Sofrası'nda verilen yemeğe, Belediye Başkanı Bekir Kaya, Yardımcısı Abdurrahman Doğar, VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Ege Bölgesi Van Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İlhami Gülsoy ile İzmir'den gelen misafirler katıldı. Aralarından mühendis, doktor, öğretmen ile iş adamlarının da bulunduğu misafirlere, 'Keledoş' gibi yöresel yemekler de ikram edildi.

Yemek sonrası konuklarına teşekkür eden VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'na, Ege Bölgesi Van Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği adına Belediye Başkanı Bekir Kaya tarafından bir plaket verildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 11:33:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÇERKEZOĞLU IP: 85.105.246.xxx Tarih : 22.07.2009 13:59:27

biz vanımıza kandaşoğlu gibi insanlar  istiyoruz.nerden geldiği belli olmayan  insanlar istemiyoruz.van için elinden gelen herşeyi yapıyo sayın kandaşoğlu.seni daha iyi yerlere taşımak için van halkına en azından içinizdeki bi insanı memleketimizin önde geleni yapalım diye fikir vermek istiyorum.yıllardır nerden geldiği belli olmayan insanlar halkımızı kullanarak herşey yaptılar.bunları van halkı zaten görüyo neyin ne olduğunu hepimizde biliyoruz gördük zamanında.