5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

VATSO öğrencileri ödüllendirdi

VATSO BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, bu yıl 17.'si düzenlenen TÜBİTAK 2009 Ulusal Bilim Olimpiyatları 1. Aşama sınavında başarılı olan Özel Serhat Lisesi öğrencilerini ödüllendirdi.

Özel Serhat Fen Lisesi Müdürü Hayrettin Kaya, olimpiyat koordinatörü Ali Kıdak ve matematik ile fizik olimpiyatlarında derece alan Polatkan Polat, Ferhan Cahit Avcı ve Yusuf Yıldırımçakar, Zahir Kandaşoğlu'nu makamında ziyaret etti. VATSO Meclis Başkanı Ata Altay ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Özel Serhat Lisesi Müdürü Hayrettin Kaya öğrencilerinin başarılı olduğu proje hakkında bilgi verdi.

Burada konuşan Zahir Kandaşoğlu, başarılı olan öğrencileri ve öğretmenleri yürekten kutladığını belirterek, “İlimizde kazanılan her başarı bizleri mutlu ediyor. Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizi hak ettiği yere gelmesi için çalışıyoruz. Kim nasıl bir başarı kazanırsa kazansın bu ilimize katma değer sağlamaktadır. Kaliteli eğitim özlediğimiz bir durumdur. İlimizde eğitimin kalitesinin artırılması hepimize önemli kazanımlar sağlayacaktır. Ben kazandığınız bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve Meclis Başkanı Ata Altay, başarılı olan öğrenciler birer altın hediye ederken, koordinatör öğretmen Ali Kıdak'a ise bir plaket takdim etti.

VATSO BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
VATSO BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 14:01:00
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 14:03:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?